· onze filosofie · onze diensten · heerlijke recepten · over Tino · contacteer ons · linken · en-English version of this site · fr-Version franšaise de ce site ·

Tempehspread (namaak tonijnsla)

200 g tempeh

1 El umeboshi azijn

1/3 kop (70 ml) veganaise

Zwarte peper naar smaak

Optionele kruiden: komijn, curry, paprika, saffraan...

1 seldersteel, in kleine blokjes

¼ rode ui, fijngehakt

 

  1. Stoom of kook de tempeh 20 minuten om het verteerbaarder te maken.
  2. Plet met een vork in kleine stukjes, besprenkel met ume-azijn en plet verder tot het een beetje op tonijn begint te lijken.
  3. Voeg veganaise, peper en evt kruiden toe en meng goed.
  4. Doe groenten erbij en meng ze eronder. Koel af of serveer.
Planet Geek Web Development

vivaVega!

BE 0628.608.696
ING: 363-1472917-12
info[at]vivavega[dot]beinfo[at]vivavega[dot]be
GSM: 0496/38 43 99
Museumstraat 10
9220 Hamme - BelgiŰ

Dank je voor het bezoek aan onze webstek. Wij hopen dat deze informatie nuttig voor je is.
Met vriendelijke groeten,

vivaVega!

contactpersoon:
Tino Don Porto Carero - Museumstraat 10, 9220 Hamme, BelgiŰ - info@vivavega.be - GSM: 0496/38 43 99 - www.vivavega.be

BE 0628.608.696 - ING: 363-1472917-12