· onze filosofie · onze diensten · heerlijke recepten · over Tino · contacteer ons · linken · en-English version of this site · fr-Version franšaise de ce site ·

Geperste Kool-Salade

2 koppen rode kool, fijne reepjes

2 koppen groene/witte kool, fijne reepjes

1 tl zeezout

1 kop wortelen, geraspt

2 tl gember, gepeld en goed fijngehakt

1 kop veganaise

2 El appelazijn

1 El vers citroensap

1 El mosterd

1 tl verse dille, gehakt - ½ tl droge dille

1 tl selderie

¼ tl zeezout

½ tl zwarte peper

Snuifje cayenne

2 El shoyu (optioneel)

 

  1. Doe de kool en 1 tl zeezout in een grote kom, meng goed door te kneden. Zet een bord dat de hele oppervlakte bedekt erop, en plaats daarop een fles drank, of 2, en laat dit minstens een uur staan persen. Er zal een beetje water vrijkomen, dat mag afgegoten worden.
  2. Voeg de wortelen toe aan de geperste kool.
  3. Doe de rest van de ingrediënten in een kleine kom en meng goed met klopper. Voeg bij groenten en meng goed, geniet!
Planet Geek Web Development

vivaVega!

BE 0628.608.696
ING: 363-1472917-12
info[at]vivavega[dot]beinfo[at]vivavega[dot]be
GSM: 0496/38 43 99
Museumstraat 10
9220 Hamme - BelgiŰ

Dank je voor het bezoek aan onze webstek. Wij hopen dat deze informatie nuttig voor je is.
Met vriendelijke groeten,

vivaVega!

contactpersoon:
Tino Don Porto Carero - Museumstraat 10, 9220 Hamme, BelgiŰ - info@vivavega.be - GSM: 0496/38 43 99 - www.vivavega.be

BE 0628.608.696 - ING: 363-1472917-12