· onze filosofie · onze diensten · heerlijke recepten · over Tino · contacteer ons · linken · en-English version of this site · fr-Version franšaise de ce site ·

Tom Yam Chilipasta

2 El olie naar keuze (suggestie: ontgeurde zonnebloemolie

   of kokosolie)

1 kleine ui, gesnipperd

3 teentjes knoflook, gesnipperd

1 El elk cashewnoten en sesamzaadjes

1 El chilipoeder

1 El miso

1 tl rietsuiker

1 tl limoensap

1 El shoyu

 

 

 

 

  1. Sauteer de uien look in een wok of steelpan tot ze bruin zien.
  2. In een vijzel, plet de cashews en sesamzaadjes en vermeng met chilipoeder, suiker, limoensap, miso en shoyu.
  3. Voeg de inhoud van de wok aan de vijzel toe en meng goed.
  4. Bak het geheel nog enkele minuutjes in een pan met wat olie.
Planet Geek Web Development

vivaVega!

BE 0628.608.696
ING: 363-1472917-12
info[at]vivavega[dot]beinfo[at]vivavega[dot]be
GSM: 0496/38 43 99
Museumstraat 10
9220 Hamme - BelgiŰ

Dank je voor het bezoek aan onze webstek. Wij hopen dat deze informatie nuttig voor je is.
Met vriendelijke groeten,

vivaVega!

contactpersoon:
Tino Don Porto Carero - Museumstraat 10, 9220 Hamme, BelgiŰ - info@vivavega.be - GSM: 0496/38 43 99 - www.vivavega.be

BE 0628.608.696 - ING: 363-1472917-12