· onze filosofie · onze diensten · heerlijke recepten · over Tino · contacteer ons · linken · en-English version of this site · fr-Version franšaise de ce site ·

Hijiki-zuurkool stoofpotje

1 El sesamolie

8 g (½ kop) hijiki, min 30' geweekt (weekwater van hijiki nooit gebruiken, kan wel aan planten worden gegeven)

80 g (½ kop) zuurkool, uitgeknepen, fijngesneden

1 tl mirin

1 tl shoyu

½ - 1 El rijststroop

Snuifje gemberpoeder

 

  1. Verwarm de olie in een steelpan, sauteer de hijiki gedurende 5 minuten.
  2. Voeg zuurkool, mirin, en klein scheutje water toe, laat 10 minuten sudderen.
  3. Doe shoyu, rijststroop en gemberpoeder erbij, laat nog 15-20' sudderen op laag vuur.
Planet Geek Web Development

vivaVega!

BE 0628.608.696
ING: 363-1472917-12
info[at]vivavega[dot]beinfo[at]vivavega[dot]be
GSM: 0496/38 43 99
Museumstraat 10
9220 Hamme - BelgiŰ

Dank je voor het bezoek aan onze webstek. Wij hopen dat deze informatie nuttig voor je is.
Met vriendelijke groeten,

vivaVega!

contactpersoon:
Tino Don Porto Carero - Museumstraat 10, 9220 Hamme, BelgiŰ - info@vivavega.be - GSM: 0496/38 43 99 - www.vivavega.be

BE 0628.608.696 - ING: 363-1472917-12