· onze filosofie · onze diensten · heerlijke recepten · over Tino · contacteer ons · linken · en-English version of this site · fr-Version franšaise de ce site ·

Kasha-havermoutpap

Een hartig ontbijt met de nodige Omega 3 vetzuren!

 

¼ kop kasha (geroosterde boekweit)

¼ kop fijne havervlokken

¼ kop rozijnen

1 kop water

1 kop plantaardige melk

½ tl kaneelpoeder

¼ tl zeezout

1 - 2 gerstemoutstroop, naar smaak

1 El gemalen lijnzaad

Optioneel: vers fruit in stukje zoals appel, peer...

 

  1. Combineer alle ingrediënten behalve stroop in een steelpannetje en breng aan de kook. Zet het vuur op de laagste stand en laat ongeveer 10 minuutjes sudderen, je hoeft niet te roeren. Vers fruit kan je vanaf het begin of in de laatste minuten toevoegen, of zelfs helemaal op het einde.
  2. Voeg stroop en lijnzaad toe en roer goed om, garneer eventueel met wat geroosterde nootjes.
Planet Geek Web Development

vivaVega!

BE 0628.608.696
ING: 363-1472917-12
info[at]vivavega[dot]beinfo[at]vivavega[dot]be
GSM: 0496/38 43 99
Museumstraat 10
9220 Hamme - BelgiŰ

Dank je voor het bezoek aan onze webstek. Wij hopen dat deze informatie nuttig voor je is.
Met vriendelijke groeten,

vivaVega!

contactpersoon:
Tino Don Porto Carero - Museumstraat 10, 9220 Hamme, BelgiŰ - info@vivavega.be - GSM: 0496/38 43 99 - www.vivavega.be

BE 0628.608.696 - ING: 363-1472917-12