· onze filosofie · onze diensten · heerlijke recepten · over Tino · contacteer ons · linken · en-English version of this site · fr-Version franšaise de ce site ·

Gemberkoekjes

voor 24 stuks

 

120 gr plantaardige margarine

½ kop ahornstroop

½ kop stroop (rijst, tarwe, maïs)

2 koppen volkorenbloem (T60)

1 ½ El geraspte gember

1 tl kaneel

¼ tl gemalen kruidnagel

2 tl wijnsteenbakpoeder

1/8 tl zout

 

  1. Verwarm de oven voor op 180 C.
  2. Meng de margarine en stropen in een kom tot het een zachte emulsie is.
  3. Zeef de resterende ingrediënten in een andere kom, meng goed.
  4. Voeg de 2 mengsels bij elkaar en meng met een spatel.
  5. Lepel kleine bolletjes deeg op een bakplaat met bakpapier, niet nodig om ze plat te drukken, ze zullen vanzelf wat uitspreiden, laat dus minstens 4 cm tussen elk bolletje.
  6. Bak 15 - 17 minuten, of tot randen beginnen te bruinen.
  7. Trek koekjes met bakpapier van de plaat op een koelrek, na 10 minuten kunnen de koekjes gemakkelijk van het bakpapier om verder af te koelen.
Planet Geek Web Development

vivaVega!

BE 0628.608.696
ING: 363-1472917-12
info[at]vivavega[dot]beinfo[at]vivavega[dot]be
GSM: 0496/38 43 99
Museumstraat 10
9220 Hamme - BelgiŰ

Dank je voor het bezoek aan onze webstek. Wij hopen dat deze informatie nuttig voor je is.
Met vriendelijke groeten,

vivaVega!

contactpersoon:
Tino Don Porto Carero - Museumstraat 10, 9220 Hamme, BelgiŰ - info@vivavega.be - GSM: 0496/38 43 99 - www.vivavega.be

BE 0628.608.696 - ING: 363-1472917-12