· onze filosofie · onze diensten · heerlijke recepten · over Tino · contacteer ons · linken · en-English version of this site · fr-Version franšaise de ce site ·

Sinaasappel, Kiwi en Appelcompôte

Voor ongeveer 3 koppen

 

60 ml water

2 El rijststroop

1 El ahornstroop

2 hele cardamompeulen, gekraakt

1 kaneelstokje

Snufje cayennepeper

½ tl vanille extract (optioneel)

4 grote sinaasappelen, suprême gesneden

3 kiwi's, geschild en in schijfjes

2 appels, in kleine blokjes gesneden

2 tl limoen- of citroensap

2 El geroosterde amandelschilfers

 

  1. Combineer water, stroop, cardamom, kaneel en peper in een steelpannetje. Klop goed op en breng aan de kook. Reduceer totdat het mengsel dik en stroperig wordt, dit duurt ongeveer 3-5 minuten.
  2. Voeg vanille toe en kook nog 2 minuten. Verwijder van de warmte bron en haal cardamompeul en kaneelstokje eruit.
  3. Meng het fruit in een kom en giet de stroop erover, meng voorzichtig. Proef en breng op smaak met limoen/citroensap.
  4. Dek af en zet minstens een uur en tot 36 uur in de koelkast, zodat de smaken samenkomen. Besprenkel met geroosterde amandelen wanneer je serveert.
Planet Geek Web Development

vivaVega!

BE 0628.608.696
ING: 363-1472917-12
info[at]vivavega[dot]beinfo[at]vivavega[dot]be
GSM: 0496/38 43 99
Museumstraat 10
9220 Hamme - BelgiŰ

Dank je voor het bezoek aan onze webstek. Wij hopen dat deze informatie nuttig voor je is.
Met vriendelijke groeten,

vivaVega!

contactpersoon:
Tino Don Porto Carero - Museumstraat 10, 9220 Hamme, BelgiŰ - info@vivavega.be - GSM: 0496/38 43 99 - www.vivavega.be

BE 0628.608.696 - ING: 363-1472917-12